24 rujna 2008

Jesen zlatnih i toplih boja


Meni se cini da jesen ima jednu poruku za sve nas . Porucuje nam da uzivamo u toplim i vatrenim bojama, da se nakupimo energije i sunca dok nije pao mrak i hladnoca! Jer, zasto bi inace sve boje oko nas bile tako vatrene, tako tople i jake?
Ja sakupljam ovu energiju koliko god mogu, trebat ce mi u dugoj mracnoj zimi. Evo uzivajte sa mnom I jos malo

Broj komentara: 5:

Monika kaže...

ima nešto u tome...ako je jesen donekle sunčana onda je definitivno jedno od najživljih i najšarenijih godišnjih doba...ali ako je kišna i tmurna kao ova, onda ona crpi energiju iz mene...dok dođe zima, ja sam već dobro debelo troma i ljena, nevoljko izlazim i dekica mi je najbolji prijatelj :) u svakom slučaju, ovi prizori su prekrasni...takve jeseni volim...pozdrav od monchi :)

Sandra kaže...

Prekrasne fotografije - puno više od običnih slika

nlo kaže...

ova prva slika, ove boje jeseni... to mi je nešto predivno, nažalost kod nas sve manje i manje takvih prizora... čini mise kao da iz ljeta direktno uskačemo u zimu:(

Violet kaže...

...da...jesen mi je najdraže godišnje doba...puuuno pozdrava i poljubaca šaljem...

rijeka kaže...

Puno pozdrava i vama sa sjevera ! Jutros sam na putu do posla - idem busom 1 sat, dozivjela nekoliko lica jeseni: prvo magla, zatim nakon nekoliko minuta i kilometara - sunce , pa opet magla i pomalo kisa, kad sam stigla na posao sunce i vjetar!
A prvo mi je iskocila jedna mala vjeverica pred noge! Toliko je bila mala i da nije skakutala ne bih je ni primjetila :)